load icon
CHARLOTTE BOELSKOV10456-11739

Work or Weekend

Kontakt for pris

W på glas personen står for ”Work or Weeekend” - Hvilket illustrerer balancen mellem arbejde og fritid. Upcyclet metalrør som har været igennem flere rengørings-og affedtnings processer. Der er sat glasstrimler fast på ydersiden af røret. Glas personen er fremstillet i rødt glas og brændt så der er en skinnende overflade.

Kunstner: Charlotte Boelskov
Segement:  Committed artist
Kunst:  Glas , Metal
Produkt info:
Bredde: 13 cm,  Højde: 13 cm,  Dybde: 10 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Work or Weekend | Kunst
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Charlotte Boelskov

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.