load icon
  • Tilbage
  • Håndtegn for Kærlighed|5|5

CHARLOTTE BOELSKOV10465-11750

Håndtegn for Kærlighed

2.100 DKK

Dette håndtegn betyder kærlighed. Håndtegnet er lavet af glas stykker som ved brændingen ikke er brændt helt sammen. Derved har glasset beholdt en nopret/stikkende, men samtidig en glimtende og glansfuld overflade. Glasset glimter skønt ligesom kærlighed, men man kan også ”stikke sig” på kærlighed – hvilket er illustreret ved den nopret/stikkende overflade i glasset. Håndtegnet står på en upcyclet metalplade ilagt små glasstykker som kan rykkes rundt i fordybningen i metalpladen.

Kunstner: Charlotte Boelskov
Segement:  Committed artist
Kunst:  Glas , Metal
Produkt info:
Bredde: 16 cm,  Højde: 18 cm,  Dybde: 16 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Håndtegn for Kærlighed | Kunst
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Charlotte Boelskov

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.